Sponsors:

Zowel de fanfare, drumband als leerlingengroep zijn altijd op zoek naar nieuwe leden om de vereniging te komen versterken. Op deze pagina vind u informatie over het lidmaatschap.

Contributie

Voor leden van 18 jaar en ouder geldt een contributie van € 140,- per jaar. Leden onder de 18 betalen € 80,- per jaar. Het is niet nodig een eigen instrument of muziekstandaard aan te schaffen; deze worden door de vereniging gratis in bruikleen gegeven. U hoeft niet te betalen voor het uniform en gilet dat we dragen tijdens uitvoeringen.

 

Opleiding blaasinstrumenten

Lijkt het u leuk om mee te spelen bij de fanfare? Opleiding voor het bespelen van een blaasinstrument worden onder meer aangeboden door Muziekschool Oostelijk West-Friesland. Als lid van de vereniging krijgt u hierbij een korting van circa 15%.

 

Opleiding slagwerk

Voor slagwerkers is er een speciale slagwerkopleiding gegeven door slagwerkinstructeur Mark Meurs. Slagwerkers kunnen al tijdens het volgen van de opleiding meespelen in de drumband. Lessen worden gegeven op maandagavond om 19:00 uur in SCC de Schoof.

 

Repetitie bijwonen?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een repetitie van de fanfare of drumband bijwonen? U kunt vrijblijvend langskomen om te komen kijken en luisteren. De fanfare repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19:00 tot 19:30 uur met de leerlingen en van 19:45 tot 22:00 uur met het 'grote orkest' in café 'De Hoek'. De drumband repeteert op de maandagavond van 19:15 tot 21:15 uur op dezelfde locatie.