Fanfare

De fanfare is het oudste en grootste onderdeel van de vereniging. Wij laten ons regelmatig zien en horen, bijvoorbeeld tijdens ons jaarlijks themaconcert, op fanfarefestivals, met Koningsdag of op langs de Muzikale Wandeling. De fanfare staat onder leiding van dirigent Theo Bleeker. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs op onze repetitieavond, met of zonder instrument. We repeteren wekelijks wekelijks op dinsdag van 19:45 tot 22:00 uur in de café 'De Hoek'.

 

Slagwerkgroep

De slagwerkgroep bestaat een groep van circa tien muzikanten onder leiding van instructeur Mark Meurs. We spelen op straat en bij het jaarlijkse voorjaarsconcert een brede selectie van muziekstijlen op een groot aantal verschillende percussie-instrumenten, daarnaast doen we ook vaak mee aan slagwerkfestivals en concerten met andere verenenigingen. De slagwerkgroep kent relatief veel jonge leden. De repetities zijn wekelijks op maandag tussen 19:15 en 21:15 uur in café 'De Hoek'.

 

Leerlingenorkest FLOW

In leerlingenorkest FLOW (Fanfare Leerlingen-Orkest Wervershoof) speelt de nieuwe aanwas van jeugdleden onder begeleiding van een aantal seniorleden. Ook kunnen 'herintreders' in dit orkest meespelen om hun vaardigheden weer bij te schaven. De slagwerkleerlingen maken het geheel compleet en leren het orkest begeleiden op diverse percussie-instrumenten. De leerlingengroep repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19:15 tot 19:45 uur in café 'De Hoek'.