We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, jong en oud. Wie in het bezit is van muziekdiploma A (of equivalent) kan direct instromen bij de fanfare of drumband. Minder ervaren muzikanten kunnen al na een paar maanden leservaring meedoen bij de drumband of leerlingenorkest. Kijk op de pagina leerlingen voor meer informatie.

Lid worden

We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Neem contact op met de voorzitter via voorzitter@caecilia-wervershoof.nl om naar de mogelijkheden te informeren. Instromen bij ons leerlingenorkest FLOW is al mogelijk met slechts een paar maanden leservaring!

Contributie

Voor leden van 18 jaar en ouder geldt een contributie van €140,- per jaar. Leden onder de 18 jaar betalen €80,- per jaar. Het is niet nodig een eigen instrument of muziekstandaard aan te schaffen; deze worden door de vereniging gratis in bruikleen gegeven.

Repetitie bijwonen

Kom vrijblijvend eens langs bij de repetitie! De fanfare repeteert iedere dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in 'De Schoof' (Kerkelaantje 1), tot ca. 21:00 uur repeteren de leerlingen ook mee. De drumband repeteert wekelijks op de maandagavond van 19:15 tot 21:15 uur op dezelfde locatie.